Het kerstgevoel van Amaryllis Temmerman en Sabien Tiels

In tijden van een hittegolf een kerstprogramma voorstellen. Qua originaliteit kan het nieuwe project van Amaryllis Temmerman en Sabien Tiels echt wel tellen. Onder de vleugels van NEKKA werken beide dames aan een heus kerstprogramma. Dit nieuwtje werd gelanceerd via de geijkte sociale media. Aan dit project werken ze samen met Marco Cirone en pianist Dirk Scheurs. Daarin brengen ze heel wat kleinkunstparels, een verrassende selectie klassiekers en hertalingen van de mooiste x-mas carols. Op 26 augustus om 16u kunnen organisatoren en sympathisanten komen voorproeven tijdens de cultuurmarkt in Antwerpen. Jingle all the way!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.