Bossy is geboren!

Eind september verschijnt Bossy Magazine op papier. Deze allereerste editie wordt een start-up special van 148 pagina’s, bomvol inspiratie voor het leven op én naast de werkvloer. Naast het startersverhaal van founder Dorien Camps lees je ook de stories, tips en tricks van toppers zoals Angelique Foré, Dries en Yuri a.k.a. De Jongens, Conny Vandendriessche en Bart Claeys. Eind september vind je Bossy Magazine FW18 in de krantenwinkel in jouw buurt. Nu al zeker zijn van je exemplaar? U kan het pre-orderen via https://wearebossy.be

Enter Bossy: een on- en offline magazine voor iedereen die onderneemt, op welke manier dan ook. Met persoonlijke verhalen, struggles en emoties. Maar ook de beste tips van spraakmakende denkers en doeners, zonder strikjes errond. The real deal, waar we allemaal iets van kunnen leren. Kortom: inspiratie voor het leven op én naast de werkvloer.

Een gedachte over “Bossy is geboren!

Geef een reactie