GOAL GOAL GOOAAL: de missie van de Rode Duivels en Lange Jojo

Brazilie-België wordt  voor de gouden generatie onder De Rode Duivels de referentiematch bij uitstek. De kranten staan er momenteel  vol van. Maar ook oude krijger Lange Jojo heeft een missie. Met zijn GOAL GOAL GOOAAL geeft deze 82-jarige Brusselaar een gloednieuwe hymne zomaar cadeau aan De Rode Duivels. Roger Laboureur heeft voor de gelegenheid de vriendschap gesloten met Grand Jojo om hem zijn stem en zijn beroemde gimmick te lenen, gegraveerd in het collectieve geheugen sinds 1986.

GOAL GOAL GOOAAL is voor Lange Jojo een samenwerking met BAX, een Electro House-duo dat in 2015 werd opgericht door Fred Baker, een wereldberoemde DJ en zijn vriend Fragmax die in België wordt erkend voor zijn harde techno-kant. Dit geeft een versie vol punch, aangezien dansgeluiden zich vermengen met de instrumenten van Jojo’s orkest. Met deze featuring bewijst Lange Jojo nog steeds dat hij de hedendaagse tijdgeest niet vergeten is.

Download GOAL GOAL GOOAL van Lange Jojo:
https://itunes.apple.com/be/album/goal-goal-gooaal-(allez-allez-de-belgen-scoren-weer)/id1396574665?i=1396574692&at=1l3vbBz
Bekijk Lange Jojo’s videoclip:

Foto: Undivided Entertainment

Geef een reactie