De eigenzinnigheid van Celien

De voetbalgekte is overal en heel wat Vlaamse artiesten storten zich op nieuwe WK nummers. Precies in deze tijden neemt Celien het besluit om los van dit gegeven een splinternieuw lied uit te brengen “Ritme in mij”. Met een moeder als Margriet Hermans kan het moeilijk anders dan dat Celien het muzikale DNA heeft geërfd: “Muziek zit gewoon in haar lijf”, zoals ze ook zingt in haar nieuwe single. Een uptempo oorwurm waarin zij haar liefde voor muziek en het universele aspect ervan in de verf zet.
Het nummer werd geschreven door Celien zelf, samen met Patrick Hamilton en Vincent Pierins met een leuke zomerse sound dat op het uitvoerderspodium veel succes zal hebben.

Het in ondertussen al 5 jaar geleden dat Celien zich liet opmerken als talentvol liedjesschrijfster en zangeres met enkele succesvolle singles zoals “Open je hart”, “Jou alleen”, “Net als jij” en “Vlaamse Velden”. Deze laatste is ondertussen 2 jaar geleden uitgebracht en het was dus dringend tijd voor nieuw materiaal. “Ritme in mij” is de eerste nieuwe single als voorloper op de full-cd dat het publiek heel binnenkort mogen verwachten.

Lekker eigenzinnig haar eigen weg volgen. Zo hebben we het graag. En de eerste cijfers in de hitparade zijn veel belovend. Celien maakt haar blijde intrede op een 35e plek in de Vlaamse Top 50.

U kan de track downloaden via:
https://itunes.apple.com/be/album/ritme-in-mij/id1400252167?i=1400252168&app=itunes

Hoes: Casa 13

 

Geef een reactie