De rots(en) van Lissa Lewis

Lissa Lewis heeft in haar nog jonge leventje verschillende rotsen in de branding. Enerzijds is haar vriend Niels waarmee ze al een poosje samenwoont. Maar ook haar ouders (De Melando’s) steunen haar door dik en dun. En laat ‘Rots’ nu de titel zijn van haar nieuwe zomersingle. Het originele nummer van Italiaanse oorsprong werd door Stefaan Fernande van een gepaste Nederlandstalige tekst voorzien .  Yannic Fonderie zorgde voor de typerende ‘Lissa Lewis’-sound.

Rots is de opvolger van M’n Eigen Gang Gaan, een nummer waarin ze haar ervaring beschreef toen ze eerder het veilige nest van mama en papa verliet om met haar vriend samen te gaan wonen. Ondertussen zijn Lissa en haar vriend al best gewend geraakt aan hun leventje samen en vond Lissa het tijd om een nieuw nummer aan hem op te dragen.

“Rots” is te verkrijgen via download:
https://itunes.apple.com/be/album/rots-single/1398954451?l=nl

Foto: CNR Records

Geef een reactie