De rots(en) van Lissa Lewis

Lissa Lewis heeft in haar nog jonge leventje verschillende rotsen in de branding. Enerzijds is haar vriend Niels waarmee ze al een poosje samenwoont. Maar ook haar ouders (De Melando’s) steunen haar door dik en dun. En laat ‘Rots’ nu de titel zijn van haar nieuwe zomersingle. Het originele nummer van Italiaanse oorsprong werd door Stefaan Fernande van een gepaste Nederlandstalige tekst voorzien .  Yannic Fonderie zorgde voor de typerende ‘Lissa Lewis’-sound.

Rots is de opvolger van M’n Eigen Gang Gaan, een nummer waarin ze haar ervaring beschreef toen ze eerder het veilige nest van mama en papa verliet om met haar vriend samen te gaan wonen. Ondertussen zijn Lissa en haar vriend al best gewend geraakt aan hun leventje samen en vond Lissa het tijd om een nieuw nummer aan hem op te dragen.

“Rots” is te verkrijgen via download:
https://itunes.apple.com/be/album/rots-single/1398954451?l=nl

Foto: CNR Records

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.