Onverbeterlijke zoenen voor Robert Falcon

Kiss me van Sixpence None The Richer  maakt deel uit van de soundtrack van mijn twintiger jaren. Nu in 2018 werd het volgens Robert Falcon hoog tijd om deze zeemzoete poprock klassieker in een nieuw jasje te steken. Een heerlijke dance-versie is een feit.  De zomer van 2018 wordt er ééntje van onverbeterlijke zoenen voor deze Lierse DJ.

Of Falcon met zijn ‘Kiss Me’ ook de wereld kan veroveren, valt natuurlijk nog af te wachten, maar dat zijn track de komende weken en maanden alvast de trommelvliezen van heel wat mensen zal bereiken, staat wel al vast. Robert staat op heel wat grote festivals in binnen- en buitenland deze zomer, waaronder Tušev Tek Barv (Ljubljana, Slovenië), Sunrise Festival (Gierle), Fantasia Festival (Hamme),Parookaville (Weeze, Duitsland) én, voor het tweede jaar op rij, Tomorrowland (Boom)! Na zijn indrukwekkende doortochten vorig jaar op hun talent-stage ‘Sound Of Tomorrow’ en ‘UNITE With Tomorrowland’ in Dubai, mag Robert Falcon zich voor de editie van 2018 opmaken voor een set op de‘Musical Freedom’-stage. Deze immense stage wordt gehost door Tiësto en zal naast de Nederlandse wereldster, ook kleppers als Oliver Heldens en Mike Williams ontvangen.

U kan de track downloaden via: https://itunes.apple.com/be/album/kiss-me-single-feat-ghostess-single/1377577106?l=nl

Volg Robert Falcon op Facebook @RobertFalconOfficial

Foto: Krew Photography

Geef een reactie