De middelvinger van Ouwe Jongens Krentebrood

Slechts 3 jaar geleden startte Glenn en Carlos als DJ Act formatie #OJKB, in de volksmond bekend als “Ouwe Jongens Krentebrood”. De mannen werkten in de afgelopen 3 jaar al meer dan 400 optredens weg op grote festivals maar ook op pleinfeesten, kermissen en vele feesttenten.

De vraag die telkens gesteld word is: “Hoezo de naam Ouwe Jongens Krentebrood”. Daar geven ze nu zelf het antwoord op met hun nieuwste single en (karaoke) videoclip “Middelvinger”, dewelke je hier kan bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=0BBYfHY3ByM

“Ouwe Jongens Krentebrood”; waarmee gezegd wordt dat alles helemaal in orde is, kameraadschap, samen zijn, gezellig, ons kent ons. Deze toch wat ouderwetse kwalificatie is door de mannen van #OJKB helemaal omgeturnd naar “hip en happening” In maar een paar jaar tijd is Ouwe Jongens Krentebrood uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit. Met als bekroning op het werk de “Party Award” voor Beste DJ Act in 2017 !

Met hun single “Middelvinger” vertellen ze dat “hun eigen weg volgen” de enige reden van het succes is, in hun woorden; “Fuck de regels, je hoeft je niet te schamen”.

Foto: BIP Records

Geef een reactie