Met Bart Swings achter de Derny

Bart Swings is van vele markten thuis. Hij kan uitstekend uit de voeten op skeelers, pakte een Olympische medaille op de massastart in het schaatsen. Op 8 augustus waagt deze sportman zich aan een nieuwe uitdaging. Meer bepaald: achter derny’s rijden in het Antwerpse natourcriterium. Van een stuntje gesproken. Het lijkt wel alsof Froome zich voor een keer aan het schaatsen waagt? Kan Bart Swings fietsen? Toch wel …  en een behoorlijk stevig stukje. Zijn eerste training ging door op de piste van Wilrijk. Het werd al snel duidelijk dat er met Bart Swings achter de Derny wel eens verrassingen uit een hoge hoed getoverd kunnen worden.

Foto: Guido De Meyer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.