Elzestraat Midzomert ontvangt Silke Mastbooms en Bar Clochard

Op vier augustus is het zo ver. Dan organiseert de Landelijke Gilde Elzestraat opnieuw hun jaarlijks evenement Elzestraat Midzomert. De organisatoren kondigden via sociale media al hun muzikale gasten aan. De bekendste naam, die naar Sint-Katelijne-Waver afzakt is Silke Mastbooms. 7 jaar geleden werd ze tweede bij The Voice van Vlaanderen.  Na deze ervaring volgt haar eerste single, Awake. Ze stond hiermee 9 weken op nummer 2 in de hitlijsten en laat enkel I Follow Rivers van Triggerfinger vòòr zich.

Silke speelt intussen met haar liveband én in kleine bezetting, akoestisch. Tussen de optredens door zit ze niet stil. Ze duikt opnieuw de studio in, opzoek naar een nieuwe sound en nieuwe songs. En die heeft Silke gevonden! Op Elzestraat Midzomert gaat Silke een mix van covers en eigen nummers brengen met een ritmische beat (up-tempo) in een akoestische versie. En dit in een uniek landelijk kader. Rond de klok van acht uur zal Silke Mastbooms beginnen haar optreden.

Na Silke is het de beurt aan Bar Clochard. Deze nieuwe 10-koppige formatie, bestaande uit 7 doorwinterde muzikanten en 3 allround vocalisten, staat garant voor een spetterende liveshow gehuld in een mysterieuze sfeer van muziek, licht en geluid. Laat je meevoeren naar hogere sferen tijdens hun gloednieuwe 90 minuten durende knallende festivalset waarin voornamelijk gekozen werd voor uiterst herkenbare en vooral dansbare muziek. Zij staan gepland rond de klok van negen uur. Bereid je nu al voor op het nodige klank- en lichtspektakel. You ain’t seen nothing yet.

Foto: Silke Mastbooms

Geef een reactie