Slongs laat de zon shinen

Slongs Dievanongs is niet meer. Lang leve Slongs! Ze is helemaal terug van weggeweest en brengt haar gloednieuwe single ‘DE ZON’ uit. Ze werkte voor het nummer samen met de Zuid-Afrikaanse superster Jack Parow.
De nieuwe single betekent ook het begin van een nieuwe Slongs. Slongs is niet langer een typetje, maar staat voor wie Charissa Parassiadis zelf is. Aan de boodschap van haar muziek en songs is echter niets veranderd; haar muziek straalt nog steeds positiviteit uit en is gemaakt om mensen te verbinden.

Wie Slongs New Style wil zien shinen, kan ze met haar nieuwe liveband bezig zien tijdens Beleuvenissen (13 juli) en het Brussels Summer Festival (17 augustus).

Je kan de track De Zon downloaden via:
https://itunes.apple.com/be/album/de-zon-feat-jack-parow/1382655866?i=1382656261&app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

Foto: Dirk Lambrechts

 

Geef een reactie