Borst vooruit met Shopping Queen Aariana Vivas

Schoon volk bij Jani Kazaltzis voor de ultieme challenge der fashionista’s. De 62ste Meikoningin van Genk Aariana Vivas (let op: met dubbele A) waagde haar kans. Het meisje met de tattoos op haar arm en de fel roodgestifte lippen moest en zou in Leuven met een beperkt budget een high fasion outfit scoren.

Haar shopping trip vervolmaakte de Venezolaanse verkoopster met brio. Hoofd omhoog voor het kleine ukje met de gele jas, de gele zonnebril en de gele oorbellen. Maar het was met een attitude waar het hoofd omhoog en vooral de borst vooruit was. Jani fronste zijn wenkbrauwen toen hij de outfits zag van Aariana. Het was wel erg gewaagd in de ogen van de Jani-Meister. Aariana was van oordeel dat je alle troeven op tafel moest leggen. En dat deed ze. Spontaan werd Aariana een beetje Grande in Shopping Queens-land.

Van haar fashionista-collega’s kreeg ze 22 op 30. En ik heb weeral iets bijgeleerd over de vrouwelijk shopping queens. In het begin van de maand mei scoort zelfs de Meikoningin met een attitude van hoofd omhoog en borst vooruit goede punten.

Foto: VIJF

Geef een reactie