Verjaardagsfeestje Paul Severs in Geraardsbergen

Paul Severs komt op zondag 10 Juni om 15u naar Geraardsbergen met een show ter ere van zijn 70ste verjaardag. Hierbij wordt hij begeleid door 2 jonge talentvolle zangeressen namelijk Nina Butera en Anneke van Hooff. Place to be wordt het Arjaan Theater.

Het wordt een sfeervol muzikaal overzicht van meer dan 50 jaar vlaamse hits begeleid met mooie beelden vanaf Paul zijn geboorte, zijn jeugd,zijn eerste stappen in de muziekwereld, zijn huwelijk en zijn grote successen tot nu en dit vertoont op groot scherm.

Paul brengt samen met Nina en Anneke van Hooff ook meerdere mooie duetten die je doen wegdromen in een 3u durende show met een pauze.

Tickets zijn verkrijgbaar  via 25 € via 054/43.72.61 (weekdagen 9u – 12u & 13u30 – 16u) of online via app.antigonetickets.be/nl/default/buy-tickets/choose-tickets/p/1/distribution-id/26302/event-id/342305

Volg Paul Severs via

Facebook Pagina : facebook.com/PaulSeversOfficieel/

Facebook Groep : facebook.com/groups/Paul.Severs/

Fotobron: Paul Severs

Geef een reactie