La Golden Eye de Nadège

Wie de voorbije weken het VIJF-programma Shopping Queens heeft gevolgd, kon er niet naast kijken. Wervelwind Nadège Dolet maakte indruk tijdens haar passage bij Jani Kazaltzis. De overwinning was niet voor haar weggelegd. Deze ging naar Winnynaise-boegbeeld Winny. Maar dat Nadège een gouden oog voor mode heeft blijkt uit haar professionele ambities. Met haar modelabel La Golden Eye lanceert ze op 3 juni  in Antwerpen haar nieuwe ‘swimwear’collectie. Leuk wist-je-datje: haar shopping queen-collega en eveneens ex-Miss België finaliste Julie loopt mee in de modeshow.

Foto: VIJF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.