De ambassadrice van Garden Dreams: Ellis

Tylaine Van den Broeck, Vlaamse pianiste en fashiondesigner brengt met het label “Maison Tylaine”, vanaf 29 maart 2018, haar volgende zomercollectie op de markt.  De creatieve duizendpoot heeft ook dit jaar weer een leuke ambassadrice gevonden, die haar label zal promoten. In het verleden werkte Tylaine al samen met Barbara Dex, Maureen, Maartje Van Neygen, Stephanie Meire, Maxine Michiels,..

Dit jaar heeft Tylaine is de Vlaamse zangeres Ellis aan de beurt. Mode en muziek gaan hand in hand en bovendien puur Belgisch!

Met haar nieuwe collectie Garden Dreams blijft Tylaine trouw aan de signatuur van Maison Tylaine.  Flatterende ontwerpen met sprankelende motiefjes, en dat in fijne stofjes die heerlijk aanvoelen. Vlinders, bloemen, vogels en bijen zorgen voor zomerkriebels als je de prints bekijkt. Maison Tylaine wil dat alle vrouwen, van welke leeftijd ook, zich fantastisch voelen in betaalbare en unieke designermode.

Maison Tylaine kiest bewust voor kleinschaligheid en werkt met beperkte aantallen: Garden Dreams wordt verdeeld in Scoopstore Antwerpen vanaf 29 maart. Vanaf 5 april kan je de collectie online kopen via de webshop www.maisontylaine.com

Foto: Inge Van den Broeck

 

Geef een reactie