Welbespraakt en Veelbesproken: een monoloog met Dirk Belloy

Eind april – begin mei is mijn dorpsgenoot en creatieve duizendpoot Dirk Belloy in de Kleine Fakkel te zien. Daar brengt hij de monoloog Welbespraakt en Veelbesproken.  Overdag is Robert een bekwame logopedist en spraaktherapeut. Een nieuwe leerling die erg stottert, laat hij, als therapie, vertellen over zijn dagelijkse bezigheden. Na enkele sessies worden de gesprekken steeds intenser en de details die de leerling vertelt, steeds gruwelijker…Wanneer Robert het samen met zijn vriend Cyril aan de stok krijgt met enkele heethoofden, volgt een inval van de politie in het huis van Robert. Zij stoten op een aantal zaken die volgens onze samenleving “maatschappelijk onverantwoord” zijn. Acht jaar later zien we Robert terug in een instelling voor geesteszieken, want iemand als hij moet wel ziek zijn…

Spel en concept: Dirk Belloy
Regie: Wietse Belloy

Data:
20,21,23,26,27 april om 20u30
4,5 mei om 20u30
29 april om 15u

Locatie
Fakkeltheater – Kleine Fakkel
Hoogstraat 12
2000 Antwerpen

Tickets kan je bemachtigen via: http://vreak.be/producties/welbespraakt-en-veelbesproken/

Foto: affiche voorstelling

Geef een reactie