Met Rosse Modest op de Groenplaats

Afgelopen maandagochtend zakte de populaire Keuterboer uit Ginderbos naar de Groenplaats af. Samen met knuffelkoe Bella kwam hij promotie voeren rond de gloednieuwe theatervoorstelling ‘Nonkel Jef en de verloren zoon’. Deze theatervoorstelling is vanaf eind maart in Theater Elckerlyc te zien. Business like usual.  En toch … raakte ‘de populairste Nonkel’ een beetje ontroerd toen hij een fan zag met een wel heel bekende pop uit zijn leven. Ook Rosse Modest kwam een kijkje nemen naar wat er allemaal aan het gebeuren was op ‘het groenste plekje’ van ’t Stad. Heel wat herinneringen kwamen bij acteur Ivo Pauwels naar boven. En tja, ook ondergetekende schrijver keek met weemoed terug …

Meer info over de voorstelling kan u vinden op:
http://www.elckerlyc.be/nl/programma/nonkeljef.htm

Meer foto’s van Rosse Modest, Nonkel Jef en de cast ziet u op:
http://www.showbizzsite.be/fotoboek/diverse-2018-nonkel-jef-de-verloren-zoon-castvoorstelling-2018-in-antwerpen

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie