Een Ninoofse fantasynamiddag met Petra Doom en Greet Ilegems

Fantasy wint zowel in de bioscoop als in de literatuur steeds meer aan belang. Dat inspireerde de Ninoofse Standaard Boekhandel tot het organiseren van een ware fantasynamiddag. Schrijfsters Petra Doom en Greet Ilegems dompelen de liefhebbers van het genre op 25 februari 2018 onder in een bad vol fantasy. Tussen 14u en 17u  nemen ze hun gasten mee op een fantasywandeling, waarin onder andere het belang van dit genre in België en Nederland wordt uitgelegd. Nadien mogen de fans zelf de pen in de hand nemen. Petra en Greet staan klaar om een heuse introductiecursus fantasy schrijven voor beginners te geven.  Weet je niet wat te doen op een doodgewone zondagnamiddag en kriebelt het om je eigen verhaal een keer neer te pennen? Dan kan je een mailtje sturen naar sb.ninove@standaardboekhandel.be . Petra en Greet hebben de koffie al klaar gezet en staan te trappelen van ongeduld om jullie te ontmoeten.

Foto: Greet Ilegems

Een gedachte over “Een Ninoofse fantasynamiddag met Petra Doom en Greet Ilegems

Geef een reactie