Jani en Imke in het Wild

Het tweede seizoen van Bartel in het Wild werd afgelopen maandag afgetrapt. De man met het bekendste marcelleke van het land ontving op een godvergeten eiland rond Panama de bekendste styliste en de bekendste vrouwelijke voetbalanaliste. Hun namen zijn al lang bekend: Jani Kazaltzis en Imke Courtois.

Jani zou zichzelf niet zijn als hij zijn eigen ik niet op het eiland was. Zo gaf hij toe dat hij op zijn twaalfde bij de scouts zat. Hij knipoogde zelfs naar het sjordiploma dat hij op zijn twaalfde had behaald. Het dak bij elkaar naaien voor de stevigheid was geen enkel probleem voor Jani.  Alleen moest Jani langs voor het hutje betreden, want de achterdeur was dicht. Bij een kwetsuur van Bartel Van Riet had Jani de visie dat problemen kunnen opgelost worden. De bekendste Kazaltzis ter wereld had zelfs een pincet en ontsmettingsmiddel bij. Wij zijn nu al helemaal pro voor Jani bij Expeditie Robinson.   Alleen mogen er geen kaaimannen in de buurt zijn. Want dan trok hij een vreemd gezicht.

Met Imke Courtois aan zijn zijde heeft Jani er een nieuwe BFF bij. Krakende karakollen opeten. Het was niet echt haar ding. Alleen moest ze eten van ‘papa’ Bartel. Anders zou de loden zon te veel energie uit haar lichaam vragen.  Maar Imke heeft haar grenzen op het eiland verlegd. Wanneer ze haar de eerste dag hadden gevraagd om op blote voeten rond te lopen, had ze pertinent geweigerd.   Maar de schroom was na enkele uren als sneeuw voor de zon (voor zover dat mogelijk is) gesmolten. Voor Jani en Imke was het tripje Panama een leuke ervaring. Gewoon even ontsnappen uit de dagelijkse stress en de GSM ver van je weg hebben.  Heerlijk toch …

Bartel in het Wild, vanaf 5/2 op VIER
Foto: VIER

Geef een reactie