Flying Angel

De voorbije weken werd er heel wat inkt neergepend over Angeline Flor Pua. Van de éne dag op andere dag kreeg ze de spot van twitterend Vlaanderen over zich heen. Maar onder het motto: only the strong survive slaat ze keihard terug. Stevig werkt ze aan haar leven als Miss België. Een waslijst aan actes de présences heeft ze ondertussen al achter de rug. Ik kwam haar onlangs tegen en ze knipoogde als vanouds: ‘Ik leef nog hé”. Maar tussen al het werk voor Miss België door, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Op een zuchtje staat Angeline Flor Pua immers van een leven als pilote. En zo geschiedde … Je moest het haar geen twee keer vragen om nog eens achter de stuurknuppel te kruipen. De liefde voor het vliegen is immers veel te groot. In haar nieuwe leven als Miss België hoort daar nu ook een fotoshoot bij. Het weerklonk als vanouds: ‘This is your captain ‘Flying Angel’ speaking. Tja, binnenkort kan je met een Miss België letterlijk van de grond. En daar kan niemand maar dan ook niemand iets tegen inbrengen.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie