In de voetsporen van het Meisje met de parel

Het beste duo uit The Voice van Vlaanderen is nu al bekend. Magalie en Astrid maakten indruk met hun versie van de Nathaniel Rateliff-hit: “I need never get old.’ Het had er alle schijn naar dat beide dames al jaren samen op het podium stonden. Het spatte er gewoon af dat ze hartsvriendinnen van formaat zijn. Als dartele hinden brachten ze de nodige eer aan de liedjestekst. Een frisse wind waaide doorheen de studio. En toch .. moest er door Koen Wauters gekozen worden. Daar speelde de comfortzone een allesbepalende rol. Het was Magalie, die volgens de insiders het meest uit haar comfortzone kwam. Maar eens ze uit de meest modieuze zone van het moment trad, was er geen houden meer aan.

Magalie mag een ronde verder. Voor Astrid bleek er achteraf een kortstondig verblijf in de waitingroom voor Team Alex voorzien. Boeken toe na de volgende battle. Alex Callier was genadeloos hard in zijn oordeel. Met haar ticket voor de liveshows treedt Magalie in de voetsporen van haar zus Aurélie. Zij nam ook deel aan The Voice van Vlaanderen. En met succes … Achteraf sleepte ze er nog een hitje: ‘Het meisje met de parel’ uit. Moederlief zag het allemaal gebeuren. Ze was meer bezorgd over het aantal gaten in de jeansbroek van haar dochter dan over het talent van haar meisjes met de parels. Want daar bestaat na de dubbele passage bij The Voice van Vlaanderen al lang geen twijfel meer over.

Geef een reactie