De stap uit het schemerlicht

Het is gebeurd. De eerste verrassing uit The Battles bij The Voice van Vlaanderen is een feit. Her en der werd al in de media geopperd dat Melanie, de dochter van Pitti Polak zich gemakkelijk zou plaatsen voor de liveshows van deze talentenjacht. Alleen bleek de dekselse Joyce Vanderhoydonck een maatje te sterk tijdens hun onderlinge battle. Nochtans leken de sterren voor Melanie goed te staan.  70 procent van de kijkers had een uitgesproken voorkeur. Alleen was Alex Callier gecharmeerd door de prestaties van underdog Joyce. En zo geschiedde. Het meisje uit Neeroeteren pleegde de eerste coup van de battles. Ze begon als een underdog aan het parcours. Nu zette ze al een stevig stapje uit het schemerlicht.

Het doel is bereikt. Nu stapje voor stapje verder werken. Op een manier zoals alleen Chris Froome de Ronde van Frankrijk kan winnen. Tijdens de battles kregen beide dames That’s allright van Lady Linn and her Magnificent Seven voor de kiezen. Voor Joyce was dit een stapje uit haar comfortzone. Normaal heeft ze een grote voorliefde voor het Nederlands. Maar een goede zangeres moet alles kunnen. So sprach Alex Callier toch. Joyce deed wat haar coach vroeg. Ze pleegde een coup. Melanie zit in de wachtkamer. De underdog stoot door. Joyce heeft de stap naar de liveshows gezet. De spots staan nu al op scherp. Het schemerlicht is voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.