De liefde van MAAN

De Nederlandse Liefde voor Muziek is al twee weken bezig. Maar daar heet het programma BESTE ZANGERS. Het moet zowat het tiende seizoen zijn dat artiesten elkaars liedjes zingen. In de huidige lichting zitten voor ons ‘Vlaanderen’ 2 bekende namen met Anita Meyer en Dennie Christian. Ook de centrale gast van deze week Kenny B doet wel een belletje rinkelen met zijn hit ‘Parijs’. Praat Nederlands met hem, niet waar?

Ik was wel onder de indruk van sommige interpretaties. Vooral de song van ‘Jij bent de liefde’ in een MAAN-jasje gestoken, blijft me The Day After bij. Bijzonder intens gezongen en een liedje met hitpotentieel, me dunkt. MAAN won het zesde seizoen van The Voice of Holland en lijkt op sociale media niet de meest populaire te zijn. Maar ach, het zal me worst wezen. Het meisje kan duidelijk zingen. En met het liedje ‘Jij bent de liefde’ zou er wel eens een hitje aan zitten te komen. Vanuit het noorderlijk deel van Belgie alvast heel veel liefde voor MAANS ‘jij bent de liefde’.

Bekijk het liedje van MAAN alvast via: https://www.youtube.com/watch?v=N90xenfcYQM
 

Geef een reactie