Gert Late Night: De slappe lach van Erik Van Looy

Het was het weekje wel voor filmregisseur en presentator Erik Van Looy. Het begon eerst en vooral tijdens Control Pedro, waar hij zich moest onderdompelen in de virtuele wereld. U moet weten dat de band tussen het internet en Erik Van Looy er ééntje is van water en vuur. Erik Van Looy houdt er niet van en is een absolute leek op het vlak van het world wide web. Hilarische televisie en toen moest Gert Late Night nog komen.

Erik Van Looy was samen met Jani Kazaltzis en Kevin Janssens op de boot van Gert Verhulst te gast. Het begon nogal redelijk soft met de onthulling van Goedele Wachters en Dina Tersago als kandidaten voor de Slimste Mens ter Wereld. Maar toen werd het stilaan woensdag. En dan was het tijdstip daar om een niveau hoger te gaan. Erik Van Looy werd toen 55 jaar en al heel zijn leven lang haat hij verjaardagen. Dat was buiten de 2 waarden van het huis gerekend. Ze hadden The Villa afgehuurd voor een exclusief verjaardagsfeestje. Van Looy genoot, maar keek nog meer dan ooit op zijn horloge. Op woensdag mocht hij met zijn favoriete voetbalploeg Royal Antwerp FC meetrainen. En daar wou hij op en top fit voor zijn.

Maar vermoeid of niet. Woensdagavond toonde Erik zijn alom gekende slappe lach. In een gesprek met kooivechtster ­Cindy Dandois sloeg zijn verbeelding helemaal op hol. Wanneer Gert vroeg welke regels er waren  in het kooivechten, was het hek helemaal van de dam in het mannenclubje. Zeker wanneer het antwoord : ‘met je sjakosjen slagen mag niet hé, Jani’ viel. Een minutenlange slappe lach volgde …. ‘Alles doet zeer van het lachen’ was het enige wat Erik nog kon zeggen. Het beeld van Jani in een kooi met een sjakosj wou hij absoluut zien. De slappe lach van Erik Van Looy is nu al één van de televisiemomenten van het jaar. En dan moet de laatste uitzending Gert Late Night van deze week nog komen.

Bekijk het televisiefilmpje via: http://www.vier.be/gertlatenight/videos/erik-van-looy-heeft-de-slappe-lach-van-zijn-leven/2674925

 

 

Geef een reactie