Wie is de Mol?: Sanne – The Miss Mole – van het spel

Help … ik ben een beetje in de war. Tijdens de vorige uitzending van Wie is de Mol? Heeft mijn oppermol Sigrid het spel moet verlaten. Met andere woorden: de tunnelvisie heeft me de nek omgewrongen. Hoe kan ik me nu zo in de luren laten leggen? Damned (x 100.000)

Maar wat nu … Mijn naaste omgeving is nogal pro Willem Wever of te wel Jochem Van Gelder. En met alle respect: ze hebben er alle recht toe. Hoe Jochem als een bezetene te keer ging tijdens het bieden op de vrijstellingen … Tja, het stemt echt wel tot nadenken. Een geslepen speler of gewoon een briljante mollenstreek.

En toch … ik blijf met het boek van presentator Art Rooijakkers in mijn hoofd zitten. In één van de vorige uitzendingen (vlak na de proef waarin ze op zoek moesten gaan naar een boekenwinkel), toonde hij een boek met de titel ‘Miss Mole’. Is de mol een vrouw? Dan blijven er welgeteld nog twee kandidaten over: ‘Ik dood, jij dood’ Imma ofwel de enorm geslepen Sanne.

Legt Imma door haar gedrevenheid iedereen in het spel iedereen in de luren? Gaat deze ‘black kamikaze’ als een oorlogsraket door de Mol heen of is ze Mol? Of komt Sanne zodanig sluw voor de dag door te zeggen dat zij van alles en nog wat bang is. En is zij de echte Miss Mole van het spel? Koningin Beatrix mag dan wel Sannes rol van haar leven zijn. Met het spelen van De Mol komt zij alleszins dicht in de buurt. Hoedanook gaat mijn vermoeden voorlopig uit naar het laatste.

Geef een reactie