Site pictogram Chez Bartizze

Brunch samen met de spelers van KV Mechelen

Na een aantal fandagloze jaren, wordt bij KV Mechelen de draad weer opgepikt. En ook één van hun toppertjes uit het verleden is opnieuw van de partij: De spelersbrunch.

Uniek evenement

Je krijgt als KV-fan de gelegenheid om even deel uit te maken van de spelersgroep. Enkele ogenblikken voor de deuren van de fandag officieel open gaan, geniet je in de Grand KaVee van een lekkere pasta maaltijd in het persoonlijke gezelschap van één of twee spelers of trainers. De spelers en/of trainers komen willekeurig bij jou mee aan tafel zitten waarna het ideale moment onstaat om in een ontspannen sfeer te praten over onze club, onze supporters, het sportieve, etc.. Kortom, alles wat je al eens had willen vragen, kan je aankaarten bij een gezellige brunch. Mis dit event niet! Het is uniek in eerste klasse (waarschijnlijk ook ver daarbuiten) en een geweldige ervaring. Aarzel niet en schrijf je snel in! De plaatsen zijn immers beperkt.

Wat je moet weten

WAT? – Brunch met de spelers en trainers in de voorbereiding op fandag.

WANNEER? – Op zondag 03 oktober om 12u.

WAAR? – In de Grand KaVee

WAT STAAT ER OP HET MENU? – Pasta à volonté met een keuze uit een aantal sauzen, plat en bruisend water

PRIJS? – € 20 per volwassene, € 10 per kind (tot 12 jaar)

HOE INSCHRIJVEN? – Stuur een e-mail naar geert@malinwa.be met als hoofding spelersbrunch en in het bericht de vermelding van je naam, je gsm-nummer en het aantal personen dat je wil inschrijven. De namen van de andere deelnemers (vermeld kinderen apart). Schrijf onmiddellijk na je e-mail ook het totale verschuldigde bedrag over op BE77733190402542, met als mededeling “spelersbrunch” en je naam. De bevestigingen worden verstuurd vanaf 20 september.

Foto: Bart Liekens

Meer info kan u vinden op: http://www.passieenstrijd.be/fandag-spelersbrunch/

Mobiele versie afsluiten