Site pictogram Chez Bartizze

Het gebluste Luikse vuur

Na twee zware nederlagen tegen Genk en Leuven wachtte opnieuw een taaie brok de dames van KV Mechelen op. Standard Luik, een ploeg uit de vurige stede, kwam de ladies het vuur aan de schenen leggen. Maar de ommekeer na een 6-0 en een 4-0 nederlaag lijkt opnieuw ingezet. Het werd een fraaie 2-1 overwinning na een bewogen wedstrijd op de Kleine Malinwa. KV Mechelen stond met de rust 2-0 voor na doelpunten van Valerie Jacob en Liesl Dupont. Maar na een bewogen tweede helft waarin het nog 2-1 werd en Standard met 10 dames verder moest, hield KV de drie punten thuis. Het Luikse vuur van de ‘vurige stede’ werd door de dames van Malinwa als volleerde brandweervrouwen geblust. Ze knoopten opnieuw aan met de smaak van hun overwinning. Door de drie punten blijven ze bovenaan het klassement meedraaien. Alles lijkt mogelijk in de reeks van de KV Mechelen Dames.