Site pictogram Chez Bartizze

4 op 84

Leuven-Giants 80-84. De score van de Night of The Giants werd op één punt na naar de Sportoase geprojecteerd. Nog opvallender is dat het pijnpunt van dit jaar in deze wedstrijd nog extra werd bloot gelegd. Door blessureleed hebben de Giants nog amper Belgen met ervaring op het wedstrijdblad staan. En dat illustreert zich in pijnlijke cijfers. 4 punten op de 84 waren van Belgische makelij. Wanneer ik op school zulke cijfers had, moest ik thuis een stevige uitleg geven.

Ik krijg een beetje schrik wanneer ik lees dat de Amerikanen gedemotiveerd zouden zijn. Tenslotte zijn ze verantwoordelijk voor 80 van de 84 punten. Wanneer ik op school zulke cijfers had, moest ik geen uitleg geven. Dan werd ik met wierrook overladen.

Toch wordt er aan het pijnpunt gewerkt. Donkor en Vanwijn komen de Belgische rangen versterken. Laat 4 op 84 langs Belgische kant een waar dieptepunt zijn. Slechter kan amper nog. Alleen beterschap is op til. Zeg nu zelf … met zulk rapport wil niemand naar de playoffs trekken. Dan volgt een tweede zittijd in de zomer.

Mobiele versie afsluiten