Het Miss Fashion-avontuur van Ann-Sophie van GervenIn het dagelijkse leven is de 25-jarige Ann-Sophie van Gerven key accountmanager van beroep. Maar toch waagt ze nu haar kansen in een compleet andere wereld. Meer bepaald die van Miss Fashion. Is Ann-Sophie de nieuwbakken Fashionqueen? De toekomst wijst het uit. “Naast een grote passie voor fashion en beauty, heb ik een echte boodschap die ik aan jonge mensen wil meegeven. Het is belangrijk om te doen wat je in het leven graag doet,’ vangt de Lommelse blondine aan. ‘ Dat is tegenwoordig echt niet zo gemakkelijk als het op het eerste zicht lijkt. In het dagelijkse leven ben ik key account manager bij een grote firma. Maar in het diepste van mijn hart droom ik ervan om later een eigen instituut of complex op te starten. Een totaalcomplex met een snuifje wellness, beauty en fashion. Een plek waar dames kunnen langskomen met een glimlach. Ik ben een ondernemend persoon, een ware doorzetter. Als kleine Anne-Sophie ben ik 8 weken te vroeg geboren. Ik was een kleine uk van 1kilo 600. En dat heeft mij gevormd tot de mens wie ik nu ben. Als ik iets wil bereiken in het leven, ga ik er ook ten volle voor.  Met deze houding in de maatschappij raak je net het verste. Als je iets graag wilt doen in het leven, moet je er de volle 100% voor gaan.’


Ondernemerschap
Het ondernemerschap zit Ann-Sophie in het bloed. ‘Ik kom inderdaad uit een ondernemende familie’, gaat Ann-Sophie verder. ‘Mijn oom is een projectontwikkelaar voor vastgoed. Mijn vader had een eigen zaak, die hij heeft verkocht. Daarnaast zie je ook in mijn familie advocaten en architecten. Stuk voor stuk ben ik familiaal omringd door mensen die doen wat ze graag willen doen. En bij deze categorie hoor ik ook (lacht). Hopelijk mag ik op 22 oktober het kroontje ontvangen en starten met het inspireren en motiveren van een groot bereik van mensen. En stilaan voor mezelf ontdekken of ik mijn grote droom kan opstarten.

Foto: Bert De Coene

Geef een reactie