Site pictogram Chez Bartizze

Lier Centraal met Gers Pardoel, Cleymans & Van Geel en K3

Het belooft weer een prachtige zomer te worden in Lier. De stad en de nieuwe organisatie van Lier Centraal trekken alle registers open om de Lierenaars een bangelijke zomer te bezorgen. Op 7 & 21 juli en 4 & 18 augustus zal er opnieuw gefeest kunnen worden op de Grote Markt.

Lier Centraal staat dit jaar weer volledig in het teken van livemuziek, ambiance, dans, genieten, sociale contacten leggen, … Op 7 & 21 juli en 4 & 18 augustus vinden er verschillende optredens plaats die iedereen moeten kunnen bekoren. 

Met dit jaar optredens van Gers Pardoel, K3, Cleymans & Van Geel en een geheimzinnige Mystery Guest wil de organisatie Lier dit jaar opnieuw Centraal stellen op de evenementenkalender. Met dit programma willen ze zowel jong als oud naar de Grote Markt lokken. Het is de sociale mix van kinderen, jeugd en volwassenen die het hem doet. Als kers op de taart zijn de concerten gratis toegankelijk.

De optredens vinden plaats tussen 19.30 en 23 uur. De kindernamiddag start omstreeks 15.30 uur. Er zijn genoeg decibels om een concertgevoel te wekken, maar toch te kunnen praten zonder stemverheffing én de buurt ondervinden op die manier slechts een minimale hinder.

Ontmoeting is het centrale thema. Sommigen laten zich verleiden tot de dansvloer, maar de meeste bezoekers zijn er ook gewoon omdat al die anderen er ook zijn. Je ziet er mensen die je anders weinig tegen het lijf loopt en dat is mooi meegenomen.

Foto: DPG Media

Mobiele versie afsluiten