De Winterrevue – Made in Belgium krijgt nieuwe speeldata

Op woensdag 22 december kondigde het meest recente overlegcomité de sluiting aan van o.a. de theaters. Deze nefaste maatregel haalt de hoop onderuit om de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM, die in première ging op zondag 5 december laatstleden, snel te hervatten. Producent Theatertainment besluit daarom om deze productie een volledig nieuwe speelperiode te geven in het huidige seizoen. De tickethouders worden zo spoedig mogelijk gecontacteerd met de nieuwe speeldata, en hoeven zelf geen actie te ondernemen.
 
Producent Dirk Van Vooren: “We hadden nog eventjes de stille hoop dat onze sector terug zuurstof zou krijgen van het overlegcomité, aangezien we duidelijk bewezen hebben dat veilig naar het theater gaan wel degelijk bestaat. Helaas heeft het niet mogen zijn. Maar we gaan hoe dan ook de mensen dit seizoen nog geven waar ze recht op hebben: een avondje zorgeloze ambiance!”
 
Producent Nico Warrinnier: “De eerstkomende dagen gaan we intensief bezig zijn met het herplannen van deze productie. Van zodra deze nieuwe planning rond is, zullen alle tickethouders persoonlijk gecontacteerd worden met hun nieuwe tickets. We wensen iedereen alsnog prettige, veilige en gezellige feesten. Ons goede voornemen voor 2022 is alvast om u snel terug welkom thuis te heten in ons theater!”
 

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.