Chez Bartizze

Stacey en Gianni: ‘Met je collega 17 dagen onder de radar verdwijnen is niet evident.’

Twaalf doodgewone Vlamingen werden opgejaagd wild, ze probeerden 17 dagen lang volledig van de radar te verdwijnen om zo uit de handen te blijven van gespecialiseerde speurders. Thierry en Linne, Wies en Tom, Julie, Rudy en Louise & ook Guilian lieten de voorbije weken een steek vallen waardoor ze gevat konden worden door de speurders.

De finale werd gespeeld door de duo’s Stacey en Gianni & Cif en Laid. Zij dienden klokslag 12 uur aan het extractiepunt staan: één van de steigers in de jachthaven van Blankenberge. Tot op de allerlaatste minuut bleef het spannend: niet alleen de goedlachse, creatieve broers Cif en Laid maar ook de doortastende politie-inspecteurs Gianni en Stacey konden voorkomen dat de speurders hen konden vatten.

Collega’s en goede vrienden Stacey en Gianni hebben het spel slim gespeeld, zij konden terugvallen op hun eigen politie-ervaring om zo uit te hadden van de speurders te blijven. De speurders waren gemotiveerder dan ooit om hun collega’s te vatten, maar het mocht niet baten. “Ik was superblij dat we ontsnapt waren!”, vertelt Gianni. Stacey beaamt: “Ik kijk met veel bewondering naar onszelf dat het gelukt is, we hebben ons gesmeten en dit is echt een herinnering voor het leven.” 17 dagen lang onder de radar verdwijnen met je collega, het is niet voor iedereen weggelegd. “We hebben heel goed gelachen en we zijn onszelf gebleven. Het is niet gebotst tussen ons, we weten nu dat we onder volledige stress aan elkaar gewaagd zijn. We zijn een goed team!”, vertelt Gianni.

Foto: Play 4

Mobiele versie afsluiten