Cif & Laid: ‘Klopjacht: negen kilo lichter en een ervaring voor het leven.’

Twaalf doodgewone Vlamingen werden opgejaagd wild, ze probeerden 17 dagen lang volledig van de radar te verdwijnen om zo uit de handen te blijven van gespecialiseerde speurders. Thierry en Linne, Wies en Tom, Julie, Rudy en Louise & ook Guilian lieten de voorbije weken een steek vallen waardoor ze gevat konden worden door de speurders.

De finale werd gespeeld door de duo’s Stacey en Gianni & Cif en Laid. Zij dienden klokslag 12 uur aan het extractiepunt staan: één van de steigers in de jachthaven van Blankenberge. Tot op de allerlaatste minuut bleef het spannend: niet alleen de goedlachse, creatieve broers Cif en Laid maar ook de doortastende politie-inspecteurs Gianni en Stacey konden voorkomen dat de speurders hen konden vatten.

We zijn nog meer naar elkaar toegegroeid, het is geweldig dat we dit samen kunnen delen

“Toen ik op de boot zat, dacht ik: yess! Dit is echt de moeite gewoon: die 400 uur, die 9 kilo dat ik ben vermagerd.. Het was zowel fysiek als metaal heel hard afzien“, glimlacht Laid. Cif stapte samen met zijn broer Laid in dit avontuur: twee handen op één buik. De broers bewezen in dit kat-en-muisspel dat ze echt voor elkaar door het vuur gaan. Beiden zijn ze er volledig voor gegaan; van slapen in bossen en kelders tot het afscheren van Cif’s haar. “We hebben het hele traject verschillende emoties en gevoelens gehad: van stress, vreugde, een dipje tot de mix van alles. We zijn nog meer naar elkaar toegegroeid, het is geweldig dat we dit samen kunnen delen.” Volgens broer Laid is het een ervaring waar ze binnen 50 jaar nog over zullen spreken.

Foto: Play 4

Een gedachte over “Cif & Laid: ‘Klopjacht: negen kilo lichter en een ervaring voor het leven.’

Geef een reactie