Caroline Rigo adviseert vrouwen in ‘My Rigorgeous Life’

De 37-jarige selfmade-woman en succesvolle make-up onderneemster Caroline Rigo (Cent Pur Cent, i.am.klean) heeft vanaf dit weekend haar eigen tv-programma. Daarin helpt ze vrouwen die geconfronteerd worden met moeilijkheden tijdens hun gelaatsverzorging. In ‘My Rigorgeous Life’, dat onderdeel is van het TV PLUS-programma ‘My Beautiful Life’, zien we hoe Caroline wekelijks Vlaanderen doorkruist met haar roze wagentje, haar make-up klapstoel en make-up rescue-kit. Het eerste seizoen bestaat uit 12 afleveringen, waarin telkens aan de hand van een getuigenis  één centraal thema wordt behandeld. “Heel veel vrouwen vragen mij bijna dagelijks tips en advies rond bijvoorbeeld het juiste gebruik van mascara, foundation of oogschaduw. Naast die universele dingen, gaan we nog een stapje verder. Zo help ik in de eerste aflevering iemand met het wegschminken van haar littekens, die ze door een verkeersongeval opliep in haar gezicht. In mijn klapstoel en met natuurlijke make-up heb ik het geprobeerd. Als je wil weten of dat het gelukt is, moet je zeker kijken naar de uitzending. Dat, en nog veel meer, ontdek je vanaf vrijdag 29 oktober 2021 wekelijks op televisie”, zegt de Hasseltse Caroline Rigo enthousiast.

Passie
Met haar eigen tv-programma ‘My Rigorgeous Life’ als onderdeel van het populaire ‘My Beautiful Life’, dat al 2 seizoenen op TV PLUS wordt gepresenteerd door Cynthia Reekmans, is de ambitieuze Limburgse onderneemster Caroline Rigo klaar voor een nieuwe uitdaging. Vanaf morgen geeft ze de TV PLUS-kijkers 12 weken lang tips en advies, op basis van vrouwen die haar hulp inroepen voor hun make-up problemen. Voor de 37-jarige onderneemster was het jaren geleden een stevige sprong in het onbekende, toen ze als kleuterleidster haar vaste baan opgaf en ze zich als onderneemster voltijds ging focussen op de creatie en ontwikkeling van natuurlijke make-up en verzorgingsproducten. “Na jaren experimenteren, onderzoeken en ervaren, zijn vanuit mijn passie voor anti-bucht en pro-natuur, de make-up merken Cent Pur Cent en i.am.klean ontstaan. De Blush Academy hebben we opgericht, omdat ik het nog steeds heel fijn vind om mijn ervaring en expertise te delen met mensen in de beauty- en verzorgingssector, die we nog steeds voluit steunen en begeleiden. Het grote publiek vindt ondertussen onze producten in meer dan 700 Belgische apotheken of in onze Café Beauté-concepstores die je vindt in Hasselt en Knokke-Heist.

Roze wagentje
In de titel van haar tv-programma ‘My Rigorgeous Life’ zit er met ‘Rigorgeous’ een expliciete verwijzing naar de verzamelnaam waar Caroline Rigo al haar activiteiten in onderbracht. Tijdens de eerste aflevering van het eerste seizoen, dat bestaat uit 12 afleveringen, neemt Caroline Rigo ons in haar roze elektrische wagentje mee naar de Alkense Priscilla. “Het was best aangrijpend en confronterend toen deze mama van 2 kinderen vertelde hoe ze jaren geleden slachtoffer was van een ongeval. Sindsdien is het voor haar bijna een dagelijkse struggle en uitdaging om de littekens in haar gezicht zo goed mogelijk te verbergen. In haar badkamer heb ik Priscilla uitgenodigd in mijn make-up klapstoel en zijn we aan de slag gegaan met de juiste foundation, concealer en nog een rits gezonde, natuurlijke make-up producten. 

Het probleem van Priscilla is persoonlijk, maar anderzijds ook universeel. Via sociale media krijgen we vaak berichten van vrouwen die met een gelijkaardig probleem worden geconfronteerd. Dat en nog veel meer boeiende onderwerpen behandelen we de komende 12 weken in het programma. De mensen moeten zeker kijken, al was het alleen nog maar voor de massa tips en tricks die we tijdens de uitzending delen
”, zegt Caroline.

Caroline Rigo is met haar eerste seizoen van ‘My Rigorgeous Life’vanaf vrijdag 29 oktober 2021 te bekijken op de digitale tv-zender TV PLUS (Telenet, Kanaal 53 en Orange Kanaal 29), binnen het programma ‘My Beautiful Life’, om 17u00 en 21u30. Elke aflevering wordt in de loop van de week meerdere keren op de zender uitgezonden.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie