Site pictogram Chez Bartizze

Bestel nu het Jakkesoek-eindejaarspakket

Geschenken voor vrienden of familie is een item dat op vele to do-lijstjes staan. Om hieraan tegemoet te komen heeft de Landelijke Gilde Elzestraat misschien een leuk ideetje. Zijn hebben geschenkverpakkingen gemaakt met daarin vier flesjes van hun Jakkesoek bier. Misschien een leuk eindejaarsgeschenk voor in uw persoonlijke bubbel of te schenken aan iemand die u lang niet meer heeft gezien.

Het buitengewone jaar 2020 loopt stilaan op zijn einde. We kregen allemaal te maken met Covid-19. Het gevolg was een nooit geziene lockdown en de heel wat culturele activiteiten, die in het water vielen.

Ook al zullen de traditionele eindejaarsdagen en -feesten niet hetzelfde zijn als andere jaren. Nu alvast wensen de heren van Landelijke Gilde Elzestraat u langs deze weg alvast een prettig kerstfeest en een deugddoend eindejaar toe. En om dit extra in de verf te hebben, hebben ze een leuk aanbod voor u. Een kleinigheidje zodat alles terug een normaal gevoel zal krijgen in deze ‘donkere dagen’. .

Wil je een of meerdere pakketjes reserveren: dat kan door 12.50 Euro per pakketje over te schrijven op rekening BE95 7332 4000 0258 van de Landelijke Gilde, met vermelding van het aantal stuks, uw naam en gsm-nummer, liefst vóór 15 december 2020. Graag ook een seintje via lg.elzestraat@gmail.com telefonisch via 0494/136552 (De Keyser Bert) of 0474/221084 (Liekens Jan)

Er zal een coronavrij afhaalmoment voorzien zijn op zaterdag 19 december 2020 vanaf 15:00 uur of ten huize bezorgd.

Mobiele versie afsluiten