Site pictogram Chez Bartizze

Pjotr en Brace zijn niet bang!

Pjotr, bekend van o.a. ‘Regendruppels’, brengt in deze bijzondere tijden samen met Brace een hoopvolle en positieve boodschap in hun nieuwe single ‘Wees niet bang’. “Toen ik met Brace in de studio zat, voelde je de energie, de adrenaline en good vibes. Dat gevoel hebben we vertaald in ‘Wees niet bang’, want naar ons aanvoelen is daar ook geen reden voor”, zegt Pjotr. Heerlijk is de bijzondere combinatie van beide stemmen die zorgt voor een sterke mix en twist.

Met de nieuwe single bouwt Pjotr zijn carrière verder uit, inclusief het Vlaamse verlengstuk. “Ik heb al een keer opgetreden tijdens de uitverkochte concerten van Snelle in Het Depot van Leuven en in het pop-up theater in Puurs. Dat waren fijne ervaringen en het doet mij een groot plezier te merken dat ook in Vlaanderen mijn muziek enthousiast wordt onthaald. ‘Verliezen met jullie’, een track die ik in het voorjaar uitbracht samen met Snelle en Okke Punt, zit ondertussen bijna aan een half miljoen YouTube-views en 4 miljoen streams. Ik blijf ook steeds meer Vlaamse volgers krijgen op mijn sociale media, dat merk ik aan het taalgebruik in de reacties op m’n posts. Jullie zeggen sommige dingen op een heel andere manier (lacht).”

Ter promotie van zijn succesvolle release trok Pjotr afgelopen zomer op ‘Kleine Wereld’-tournee door Nederland. Hij verkocht zelfs 2 keer zijn eerste soloshow uit in het Burgerweeshuis in Deventer. Daarnaast is Pjotr wekelijks te gast bij Igmar op Radio 538, waar hij zorgt voor ‘de rap van week’. Samen met Jeffrey Heesen scoorde Brace de voorbije maanden nog een hit met ‘Van mij alleen’.

Foto: House of Entertainment / Lieve Jongens / Roq ’n Rolla Music

Mobiele versie afsluiten