Dodentochters op 1 dag tijd de aarde rond!

Van een blitzstart gesproken. Ronduit waanzinnige cijfers zijn op de eerste dag van de COVID 2019-challenge van de Dodentocht genoteerd. De wandelaars brengen duidelijk virtueel een waar eerbetoon aan de bekendste Belgische wandeltocht, die omwille van de pandemie dit jaar niet kon doorgaan. Wanneer we de registratiepagina bekijken, zien we dat 15008 wandelaars hun wandelschoenen aantrekken. Maar de afgelegde afstand is nog hallucinanter. Om 21u stond er 40334 km op de teller. Om 22u30 meer dan 51000 kilometer. Ter info: de omtrek van de aarde is 40075 km. De Dodentochters hebben op amper 1 dag tijd de aarde rond gestapt. Dat kan tellen, niet waar!

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.