Site pictogram Chez Bartizze

Harrie let op de kleintjes: de première

Peter Van Asbroeck die moet babysitten. Dat was het uitgangspunt op de première van de hilarische komedie ‘Harrie let op de kleintjes’. Verschillende BV’s kwamen dan ook kijken in Theater Scala in Gent hoe dat zou aflopen. En wat raad je? Buggy’s en baby’s worden al gauw verwisseld en zorgen voor de meest knotsgekke toestanden.

In de komedie van Jon van Eerd speelt Peter Van Asbroeck het typetje van Harrie Vermeulen. Hij moet tegen wil en dank babysitten op de baby’s van vrienden. Zijn vrouw Inez (Christel Domen) moet daarenboven dringend weg naar een feest van de kolonel. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er een enorme puinhoop van. Wanneer zijn vriend Sam (Chris Van Espen) aan de deur staat, wil hij ook nog eens meegaan naar een Star Wars-ruilbeurs. Harrie belt daarom in allerijl zijn nichtje (Jamie-Lee Six) op om te babysitten, maar die blijkt nog in Parijs te zitten. Toch besluiten ze te gaan.

Weer thuisgekomen zijn de baby’s verdwenen. En dan komen een jonge, ambitieuze inspecteur (Anthony Van Caeneghem) en diens commissaris (Anton Cogen) op de proppen. Zo volgen de problemen zich alleen maar op.

Het was de allereerste première voor het gloednieuwe theatergezelschap ‘Het Farcetheater’. ‘Harrie let op de kleintjes’ speelt nog tot en met 23 februari in Theater Scala in Gent. Tickets via www.farcetheater.be of 0498 97 97 04.

Foto: Het Farcetheater

Mobiele versie afsluiten