Op weg naar de Miss België-kroon? : Chelsy De Witte (20, Zelzate)

Met haar titel van Miss Oost-Vlaanderen op zak is de 20-jarige kapster Chelsy De Witte uit Zelzate bezig met een opmerkelijk parcours in de zoektocht naar ’s lands mooiste. Deze pittige blondine uit Oost-Vlaanderen droomt van veel meer. 11 januari 2020, de dag van de grote Miss België-finale, staat nu al in het rood aangeduid in haar agenda. “Voor elk meisje is het een droom om een kroontje te mogen dragen. Dus ook voor mij … Bovendien koester ik de drang om een goede ambassadrice te zijn voor ons land. Net daarom heb ik mijn kansen gewaagd, gezocht en verdedigd in deze wedstrijd. Met het gekende resultaat. Beetje bij beetje is mijn ambitie tijdens dit parcours gegroeid. Ja, ik neem mijn verantwoordelijkheid op. Een finaleplek krijg je niet zomaar cadeau De voorbije maanden hebben me als mens stevig veranderd. De speelvogel is er een beetje uit. Ik werk keihard om een zo mooi mogelijk resultaat te bekomen. Wanneer ik een doel heb, ga ik er ook ten volle voor.”

Een traantje
‘Ik heb toch wel een traantje weggepinkt, toen ik te horen kreeg dat ik was geselecteerd”, vertelt Chelsy me “ Wanneer je het nieuws te horen krijgt, doet het wat met een mens. Vanaf dat moment is de wedstrijd echt begonnen. De stress stijgt. Het vergt een bepaalde manier om alles georganiseerd te krijgen. Maar dat weet je wanneer je aan een traject zoals dit begint. Zonder je familie en je vrienden wordt het heel moeilijk om dit op een goede manier te realiseren. Miss België kruipt in jou. Je staat er mee op en je gaat er mee slapen. Nu is de streber in mij pas echt naar boven gekomen. Ik vind het nog altijd een grote eer dat ik een plekje in deze finale heb bemachtigd.”

Foto: Collectie Chelsy De Witte

3 gedachtes over “Op weg naar de Miss België-kroon? : Chelsy De Witte (20, Zelzate)

  1. Als mama van Chelsy weet ik perfect wat ze wilt. Van kleins af was ze met mode en uiterlijk bezig. Ze heeft ook een hart van goud voor minderbedeelde mensen en kinderen. Dieren liggen haar ook nauw aan het hart. Ze kan niet tegen onrecht. Ze zou heel graag ambassadrise worden van België om zich in te zetten voor de armoede in ons land en de kinderen over de hele wereld. Ze zal er alles voor doen om dat kroontje te bereiken. De volledige familie steunt haar hier in. Maar miss België of niet, voor ons blijft ze onze favoriete, dochter, kleinkind, zus en zal ze haar dromen waarmaken. Wij geloven daarin vanaf haar geboorte. Liefs mama xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.