Bedankt lieve ouders

Ineens floepte er een berichtje op mijn messenger. Selena Vinck probeerde mij te contacteren. Ze had een opmerkelijke vraag, waarin ze openlijk over haar verhaal vertelde. “Ik wil graag langs deze weg mijn lieve mama en papa bedanken. Zij hebben voor mij gekozen op 9 oktober 2002 in het verre Kazachstan om mij te adopteren. Mijn roots liggen in Semypalatinsk. We hebben elkaar gevonden om het zo moest zijn. We zijn voor elkaar gemaakt. Jullie gaven me een warm nest in ons huisje in Boom. Van jullie krijg ik een schouder om op te huilen en een knuffel als ik het nodig heb. Zoals bij iedereen is ons verhaal er ééntje met zijn ups and downs en met een lach en een traan. Maar we hebben het goed samen. En dat is belangrijker dan wat dan ook. Weet je … ik zie jullie enorm graag en ik ben blij dat we samen één gezin vormen. Bedankt lieve ouders … voor nu en voor altijd“

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.