Vinckskes cupcakes voor het goede doel

A woman has to do what a woman has to do. Zo nu en dan een knalideetje de wereld insmijten. Zo poseert de Boomse Selena Vinck zo fier als een gieter op de sociale media met haar grote Libelle-cupcakesboek. Want deze spraakwaterval uit de steenbakkersregio heeft een leuk ideetje om haar deelname aan Miss Antwerpen in de verf te zetten. Eén van de hoofdzaken is namelijk dat ze zich moeten inzetten voor een goed doel ‘Hope For The Children.’ “Ik wil mij hier volledig voor geven, dus daarom heb ik besloten cupcakes te bakken! En niet zomaar cupcakes… Maar in het thema van het goede doel! Daarbij zal ik nog voor iedere persoon apart er een persoonlijke boodschap in verwerken uit …’ De zoetebekjes onder de sociale mediavrienden van Selena weten wat te doen. Bel haar, schrijf haar, mail haar, app haar .. Maar laat haar toch iets weten (indien interesse).

Foto: Selena Vinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.