Taartenbattle met Albert-ooo en Selena Vinck

Wat hebben Alberto Vermicelli (alias Meneer Spaghetti) en Selena Vinck met elkaar gemeen? U weet het niet. Nochtans is het antwoord op deze kwisvraag heel eenvoudig. Beiden weten ze hun hoge noten te vinden. Want Albert-oooooooo is één van de bekendste operazangers uit het televisielandschap. En zeg nu zelf: Elk Vinckske zingt zoals ze gebekt is. Omdat deze hoge noten een gemeenschappelijke band smeden, mocht Selena niet ontbreken op het verjaardagsfeestje van Mr. Spaghetti. Alleen had Alberto zich duidelijk miskeken op deze Boomse meid. Want de verjaardagstaart-battle was er ééntje die Selena niet aan zich liet voorbij gaan. Salonremise op komst? Of Selena-Alberto 1-0? To be continued?

Foto: Collectie Selena Vinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.