Blind Getrouwd: de theaterversie

Vanaf februari 2019 lanceert het Prethuis de theaterversie van Blind Getrouwd. Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, Advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Klein detail echter … hij is blind!

Marc en Francine zijn in alle staten en willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan daar komt u achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt.

‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint … ?

‘Blind Getrouwd’ is de opvolger van de succesvolle komedies ‘Komen (vr)Eten’ en ‘Dubbeldate’ die eerder volle zalen lokten. Het is wederom van de hand van de gevierde komedieschrijver Jeroen Maes. Het wordt gebracht door een heerlijke cast: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes.

Meer info kan u ontdekken op:
https://www.prethuis.be/

Foto: Het Prethuis

 

Geef een reactie