Een snuifje blingbling en glitter in het leven van Ashley Sol

Ze omschrijft zichzelf maar al te graag als een liefhebster van het betere blingbling- en glitterwerk. Neem daarenboven nog eens een stevige babbel als kapster. En je hebt de korte maar krachtdadige omschrijving van de bijna 19-jarige kapster Ashley Sol uit Sint-Job-in-‘t-Goor. Vorig jaar liep ik Ashley al tegen het lijf toen ze finaliste was voor Miss Antwerpen. De finale in De Panne haalde ze niet. Alleen werd de drive om zich te tonen op het podium steeds groter. Dit resulteerde in een finaleplek bij Miss Fashion. Een beetje logisch ook. Ashley’s grootste passies zijn fashion en beauty. Als geen ander droomt ze er van om haar weg te zoeken in deze wereld.  Waarom zou ze dan ook geen sprong in het diepe wagen. Miss Fashion lijkt méér dan ooit een unieke ervaring om zichzelf wat te tonen naar de wereld toe. De liefde voor blingbling en glitter heeft ze al. Nu nog een goede passage op 7 oktober in Theater Elckerlyc. En het kan voor Ashley Sol bijna niet meer mislopen.

Haar ambities zijn onaangeroerd gebleven. Net zoals haar inzet, die ze zelf als méér dan 100% omschrijft. Een mooi eindresultaat behalen en haar missie is geslaagd. Opnieuw een ervaring rijker. Als Antwerpse is het bovendien extra leuk dat ze de finale in eigen stad mag betwisten. Een fanbus kan nu al worden ingelegd. Alleen steken die dekselse werken op de Leien er hopelijk geen stokje voor. Hoedanook gaan ze allemaal genieten van dat snuifje blingbling en glitter op het podium. Deze passage zal worden getekend door … Ashley Sol. U weze nu al gewaarschuwd.

Foto: Steven Masset

Een gedachte over “Een snuifje blingbling en glitter in het leven van Ashley Sol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.