Site pictogram Chez Bartizze

De Peking Express-parabel van Awa en Margaux

Peking Express had voor de kandidaten een verrassing in petto. De twee laatst afgevallen koppels Awa & August en Steff & Margaux mochten één kandidaat afvaardigen in een nieuw samengesteld duo. Als vierde koppel mochten zijn dan hun Peking Express vervolmaken. Margaux werd gekozen voor het duo Steff & Margaux en ook de bloedfanatieke Awa mocht haar weg verderzetten. Toen Margaux Awa zag, fluisterde ze: ‘Ik wil naar huis.” Awa & Margaux: grotere contrasten zijn er op de wereld niet te vinden. Net zoals water & vuur.

We konden het tijdens de uitzending al zien. Het boterde niet tussen beiden. Het karakter van Awa is niet het karakter van Margaux.
Awa is te assertief en Margaux te weinig. Wat een combinatie op papier, maar in het echte leven lijkt het me de hel. Awa & Margaux: grotere contrasten zijn er op de wereld niet te vinden. Net zoals water en vuur en een café zonder bier.

Dan kwam de klap nog op de vuurpijl. Awa & Margaux kwamen als laatste aan. Margaux wat onmiddellijk al naar huis, Awa wou maar al te graag blijven. Met hun groene kaart op zak krijgen ze een extra passagier mee: Ella Leyers. Aan haar de ondankbaar taak om de touwtjes van Awa over te nemen. Good Luck Ella!

Mobiele versie afsluiten